Je plek vinden

Individuele coaching

Je voelt je niet op je plek. Misschien op je werk, in je relatie, in de stad waar je woont of in je vriendenkring.

Je doet je best, maar voelt je regelmatig een buitenstaander. Je energie is vaak laag en je komt tot niets. Of juist andersom: je pompt je leven vol met activiteiten waar je eigenlijk geen plezier aan beleeft. Je leven verloopt niet zoals jij wilt, maar je weet niet hoe het anders moet.

In welke situatie of verandering je ook zit; als transcultureel systemisch coach help ik je om je plek te vinden. Zodat jij ontspannen weer verder kunt met je leven.

Verandering is soms lastig

Van vertrouwd naar iets nieuws

Veel mensen die in een verandering zitten, voelen zich niet op hun plek. Het oude is geweest, maar het nieuwe dient zich nog niet aan. Iets wat vertrouwd en dierbaar was, zoals bijvoorbeeld fijn werk of een goede relatie, is er niet meer. Je houdt je vast aan oude gewoontes en gedragspatronen, maar die geven geen voldoening.

Met individuele coaching help ik je om je te verbinden. Te verbinden met wat was en te verbinden met wat komt.

Verbinding met je oorsprong

Van vertrouwd naar iets nieuws

Als coach begeleid ik ruim 30 jaar mensen die zich niet thuis voelen in hun situatie. Ik help je om te dealen met gevoelens van ontheemding en vervreemding. Zodat je thuis komt op de plek waar je nu bent en je met anderen verbindt zonder je anders voor te doen.

Als je met mij aan de slag gaat, kun je het volgende bereiken:

 • Je weet wie je bent: je doorleeft wat jouw oorsprong is en hoe die doorwerkt
 • Je herkent wat je gezonde gedrag is en wat valt onder je overlevingsgedrag
 • Je verbindt je aan een nieuwe situatie vanuit je oorsprong

  ‘Er zijn een klein aantal momenten in een leven die kunnen worden aangemerkt als omslagpunt. Mijn gesprekken met Monique zijn dat geweest. Als kind vluchtte ik ooit met mijn ouders uit een oorlog. Ik leerde zo dat succes alleen maar vooruit zit. Welk nut had het om te kijken naar de ruïnes? Monique heeft mij geleerd om, met liefde, naar achteren te kijken.’

  Deelnemer individueel coachtraject

  Praktisch en diepgaand

  Programma Individueel coachtraject

  Door een coachtraject van 5 tot 7 sessies ontdek je wat jouw oorsprong is en hoe die doorwerkt in jou en in je relaties met anderen. Dat helpt je om te kunnen zijn met je leven en je lot. Je hebt daardoor meer levenslust en voelt je meer ontspannen.

  Mijn werkwijze is praktisch en intuïtief. Jouw vraag staat centraal. Je onderzoekt hoe jij de inzichten uit de sessies praktisch kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

  Een coachtraject kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Je onderzoekt je familiehistorie
  • Je verdiept je in je eigen levensgeschiedenis en de overgangsmomenten daarin
  • Je kijkt naar jouw plek en relaties op je werk
  • Door talentenanalyse krijg je meer zicht op jouw persoonlijke missie

  Wil je meer informatie over een individueel coachtraject? Stuur me dan een mail met het verzoek voor een oriënterend gesprek. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of ik voor jouw vraag de juiste coach ben.

  Benieuwd hoe ik je kan helpen?

  Info vind je bij workshops en bij coaching of bel me gewoon even: 0630293646.