Jezelf zijn in samenwerking

MT-coaching

Je organisatie is in verandering en je MT dus ook. Een nieuwe visie, een andere manier van werken, een fusie: veranderingen die om een nieuwe cultuur vragen.

De samenwerking in je MT loopt stroef. Jullie werken keihard aan een nieuwe cultuur, willen echt goed leiding geven aan deze organisatieverandering, maar het lukt niet ondanks ieders goede wil. Onderhuids zijn er wrijvingen, maar niemand spreekt zich daarover uit. MT-vergaderingen verlopen gespannen en geven geen energie. De fut is eruit.

Als MT-coach help ik je MT om met elkaar in gesprek te gaan over elkaars werkwijze en de achtergrond van die werkwijze. Je team kan daardoor weer vanuit verbinding goed samenwerken, waarbij ieder teamlid zijn eigenheid behoudt en inzet.

‘Wij wilden als team ontzettend graag samenwerken, maar stokten steeds op een soort onzichtbare barrière. Monique dook met ons in de krochten van het verleden. Dat zorgde ervoor dat we elkaar nu beter verstaan. Een transformatie is in gang gezet. ‘

Anja, manager

Samenwerken vanuit je oorsprong

Over Monique

Ik begeleid ruim 20 jaar MT’s die een nieuwe cultuur willen bouwen en onderweg het contact met elkaar kwijt zijn. Resultaten bereiken lukt daardoor moeizaam. Ook geef ik meer dan 15 jaar opleidingen in MT-coaching.

Samenwerking geeft energie als ieder teamlid binnen die samenwerking ook zichzelf kan zijn. Ik help je MT om met elkaar in gesprek te gaan over ieders professionele en persoonlijke culturele eigenheid en hoe die gevormd is. Ieder teamlid kan dan vanuit die oorsprong en eigenheid bijdragen aan het resultaat van het MT en de organisatie.

Persoonlijk, praktisch, resultaatgericht

Coachprogramma voor MT’s 

Voor je MT maak ik een programma op maat, dat gebaseerd is op jullie vragen en doelstellingen voor dit traject. Daarnaast zijn er altijd twee vaste onderdelen van het programma: de historie van het MT en de organisatie en de gedragspatronen die teamleden hebben ontwikkeld in lastige situaties.

Iedere sessie maakt je MT samen afspraken die jullie praktisch gaan toepassen in de samenwerking. Jullie zullen daardoor gemakkelijker samenwerken en resultaten bereiken.

Een teamcoachprogramma bestaat uit 5 tot 7 sessies van 3 uur.

Wil je een vrijblijvend oriënterend gesprek over een programma met jouw MT? Neem dan contact met me op via monique @ goldenblues.nl of 0630293646. We onderzoeken dan samen of ik voor jullie de geschikte coach ben.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Info vind je bij workshops en bij coaching of bel me gewoon even: 0630293646.