Systemische Business Workshop voor zzp-ers

Dag 2023 Welkom 2024!

Je bent een steengoede zelfstandige professional, in je vak voel jij je als een vis in het water. Wat je klanten vragen, kun je en doe je.

In ondernemerschap voel jij je meer een vis op het droge. Je bent niet in je element, je voelt je er niet thuis. Je besteedt eigenlijk te weinig aandacht aan ondernemen en daardoor heb je weinig oog voor de groeikansen van je bedrijf.

Je goede voornemen voor 2024 is dat je meer aandacht geeft aan je zaak. Een rationele business analyse vind je saai en niet inspirerend. Het manifesteren van een ton of een miljoen vind je ongeloofwaardig en zweverig. Maar wat dan wel?

 
 

Systemisch onderzoek

naar jouw ondernemerschap

Groei in betekenisvol ondernemen

In de workshop ‘dag 2023 welkom 2024’ onderzoek je met anderen wat jouw zaak in 2023 bracht aan plezier, geld en groei. Je onderzoekt systemisch je zaak en je ondernemerschap.

Je krijgt een beeld van de ondernemerstalenten die je in 2023 gebruikt en ontdekt of verdiept de relatie tussen je zielsmissie en bedrijfsmissie, die het fundament zijn voor betekenisvol ondernemerschap.

Je ervaart wat de kansen in 2024 zijn voor jouw zaak als je in lijn met jouw zielsmissie voor je klanten aan de slag gaat en hierbij je unieke talenten gebruikt.

Je gaat naar huis met een bedrijfsplan voor 2024 gebaseerd op jouw zielsmissie en bedrijfsmissie en betekenisgeving van jouw zaak en je ondernemerschap.

Ervaren ondernemer en coach

Begeleiding door Monique Bolung

Vanaf 2007 heb ik een eigen zaak in coaching en training: ColourShift. Vanuit deze zaak startte ik Breinkorf: een teamcoach bureau dat een pleisterplaats biedt aan managers en directeuren. Breinkorf werd in 2017 een maatschap met 3 partners. De focus was teamwork in organisatietransitie.

In 2020 ben ik uit de maatschap gestapt omdat ik voelde dat het tijd werd voor iets anders. Maar wat dat anders zou worden? Ik had op dat moment werkelijk geen flauw idee.

Daarna heb ik helemaal mijn draai gevonden in het transcultureel systemisch coachen. Eindelijk loopt mijn zielsmissie synchroon met mijn bedrijfsmissie. Met alleen mijn hoofd kreeg ik dit niet voor elkaar. Pas toen mijn hart, hoofd en ziel op elkaar afgestemd waren lukte dat. Nu is mijn zielsmissie ‘thuis in ontheemding’ een stevig fundament onder mijn zaak. Ik help je graag thuis te komen in ondernemerschap.

De workshop was inspirerend, leerzaam, verdiepend én leuk. Tijdens alle oefeningen en gesprekken was Monique rustig aanwezig op de achtergrond. Ze zei en deed niet meer dan nodig was, maar ook zeker niet minder. Dat gaf ruimte en veiligheid

Na afloop zat ik vol energie, vreugde en inspiratie in de trein en heb onderweg op mijn laptop de prijzen van mijn diensten verhoogd naar prijzen die passen. Zonder deze workshopdag had ik dat niet zo vol vertrouwen en zekerheid gedaan.

Sandra de Jong, Merkstrateeg, schrijfdocent, marketingcoach

Over de workshop op 14 december 2023

Programma ‘dag 2023 welkom 2024’

In deze workshop neem je met een kleine groep van maximaal 10 zzp-ers goed afscheid van 2023. Je doorvoelt wat dit jaar je zaak heeft gebracht, wat waren successen, wat heeft de bestemming bereikt en wil je mee stoppen.

Verder onderzoek je wat je talenten en zielsmissie zijn voor je bedrijf, je ervaart wanneer de levenskracht en de vitaliteit van je bedrijf toeneemt en je doorgrondt de zielsmissie voor betekenisvol ondernemen. Je werkt hieraan door het delen van ervaringen, groepsopstellingen en individuele opstellingen.

Aan het einde van de dag verwerk je alles in een eenvoudig helder bedrijfsplan voor 2024, zodat je in het nieuwe jaar met energie en focus bouwt aan je zaak.

Na de workshop is er van 16.30 uur tot 17.30 uur een Kerstborrel en proosten we op een goede afsluiting van 2023 en heten we 2024 welkom!

Informatie en deelname
(volgeboekt!)

Locatie en data

Datum: donderdag 14 december 2023 van 10.00 uur tot 17.30 uur
Locatie: strandpaviljoen Zee en Zo, Strandafslag, Centrum 17, 1755 NT Petten
Investering: € 295 ex 21% BTW, inclusief lunch, versnapering en kerstborrel

Vragen die vaak gesteld worden

Ik vind het best duur.

Als je het te duur vindt, dan adviseer ik je niet te komen.
Met die instelling gaat de workshop je niet brengen wat je zaak van jou als ondernemer nodig heeft.

Aarzel je, onderzoek dan of deze investering je ondernemerschap en dus je zaak versterkt.
Wil je graag meer zicht krijgen op je ondernemerstalenten voor groei van je zaak? Heeft je bedrijf jouw levensmissie als stevig fundament? Kan jouw ondernemerschap inspiratie gebruiken door te werken aan je bedrijf met een groep zzp-ers?

Mochten de antwoorden positief zijn, dan levert de investering in deze workshop veel op voor groei van je zaak.

Is er een vervolg op deze workshop?

In 2024 geef ik op 18 april, 29 augustus en 19 december systemische business workshops voor ondernemers.

Verder is het mogelijk een individueel traject op maat te volgen: ‘de zaak van je leven’.

Mocht je meer info willen over de workshop of het individueel traject, mail me dan even.

Ik ben net begonnen met mijn zaak, is het iets voor mij?

Juist als je net begonnen bent, is deze workshop voor jou. Je hebt de mogelijkheid een stevig fundament onder je bedrijf te leggen. Daarvoor is het nooit vroeg genoeg!

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Info vind je bij workshops en bij coaching of bel me gewoon even: 0630293646.